Herhaalrecepten – Huisartsenpraktijk Soeters – Groningen

Welkom bij Huisartsenpraktijk Soeters

Corona: Deze maatregelen nemen wij

Kom niet naar de praktijk. U kunt alleen de praktijk bezoeken als u een afspraak heeft.

Heeft u de huisarts nodig?

U kunt op ons rekenen. Bel de assistente. Zij maakt dan een afspraak op het spreekuur of spreekt een huisbezoek af.

Patiënten met griep- of verkoudheidsverschijnselen, koorts of spierpijn komen NIET naar de praktijk. Contact verloopt telefonisch!

Om u nog beter van dienst te zijn wij nu ook bereikbaar via Internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, gezondheid, nieuws en nog veel meer. Wat vindt u verder op onze site? Lees over ons team, hoe u ons kunt bereiken voor afspraken en waar u ons kunt vinden.

Herhaalrecepten

 • Een herhalingsrecept is een recept voor medicatie die u regelmatig gebruikt. Voor een wijziging van medicatie kunt u bellen met de dokter tussen 8.00 – 09.00 uur of na 9.00 uur met de doktersassistente.
 • Iedere dag rond 10.30 uur worden recepten naar de apotheek verzonden. De medicatie kan daar na twee werkdagen worden afgehaald. Het maakt geen verschil hoe een recept is aangevraagd (telefonisch, receptenlijn of online), de apotheek blijft 2 werkdagen nodig hebben om het medicijn klaar te leggen. Wanneer u het sneller wilt afhalen, dan moet u dit zelf met uw apotheek overleggen!
 • U kunt 24 uur per dag een herhalingsrecept aanvragen via:
  • www.huisartssoeters.uwzorgonline.nl
  • Vraag recepten uit uw medicatielijst aan en ontvang zo nodig herinneringen voor uw medicatie.
  • Receptenlijn 050-312 34 12, keuze 2.
   Het is belangrijk om uw naam, geboortedatum, telefoonnummer en naam van de apotheek duidelijk in te spreken. Ook de naam van het geneesmiddel, de sterkte (bijvoorbeeld 100 milligram) en de dosering (bijvoorbeeld 2 maal daags) graag duidelijk inspreken.